SKU: N/A Disponibilitat: not in Stock

SANT MARTÍ

12,6035,96 IVA inclòs

Formatge de llet crua de cabra procedent de la formatgeria El Cuirol a La Nou de Berguedà (El Berguedà). Fet per Josep Venturos. Formatge de pasta premsada i d’escorça natural raspallada. De llarg recorregut amb una maduració de 6 mesos i de producció totalment temporal. Només s’elabora en èpoques de màxima lactació, per tant, no sempre està disponible. Té forma cilíndrica i porta la flor de la vida marcada a l’escorça. Simbol ancestral que ja la seva besàvia emprava a l’hora de fer formatges. Té un pes gran, de 2 kgs aproximadament. Disposen de ramat propi de cabra Alpina. El Cuirol es de les poques fomatgeries catalanes que utilitza unicament ferments propis (ferment mare) procedents de la llet de les seves cabres deixada fermentar durant 2 o 3 dies.

Neteja

Informació addicional

Pes N/A
Preu unitari / Pes aproximat

,

Llet

,

Tipus de formatge