FAQ'S

Preguntes freqüents

Les comandes les enviem mitjançant SEUR fred, preferentment de dilluns a dimecres. 

Les comandes de Granollers, Canovelles i Corró d’Avall les enviem amb la cooperativa Granollers Pedala.

També teniu l’opció de passar per l’obrador a recollir la vostra comanda sense cap cost, si així ho indiqueu al fer la compra. Hi som de dilluns a divendres de 8 del matí a 15 del migdia.

Fem enviaments a tot Catalunya i tot España (excepte le Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla). El termini d’entrega és de 24-48 h. de dilluns a divendres. En ocasions, i per causes de l’operador logístic, podrien ser 72 h.

Amb comandes superiors a 69,99 € (IVA inclós) els ports són gratuïts. Amb comandes inferiors a aquest import, en el moment de fer la compra i depenent del lloc on s’hagi de fer l’enviament en veureu el cost. 

El sistemes de pagament són, mitjançant tarja bancària a través de la passarel·la de pagament del BBVA o fent una transferència bancària al compte que s’indica quan es fa la comanda. En el cas de la transferència bancària no es començarà a tramitar la comanda fins rebre el pagament d’aquesta.

Si, sempre i quan sigui degut a un error per part nostra en l’enviament o en el cas que la mercaderia hagi arribat defectuosa. També en el cas que l’enviament arribi amb senyals evidents d’haver patit algún incident i/o amb un trencament en el seu embalatge, i això hagi afectat l’estat i la qualitat de la comanda. Heu de comprovar l’estat de la mercaderia en presència de l’operador logístic. Si fos el cas que la mercaderia estigui en males condicions, cal anotar-ho a l’albarà d’entrega de l’operador logistic, refusar-ne l’entrega i avisar-nos per fer-ne la reclamació. Ens ajuda molt si en feu una fotografia i ens l’adjunteu. 

En aquests casos les despeses del retorn seran a càrrec nostre.

Si. En el moment de fer la compra, indica-ho, omple els camps amb les dades necessàries i es generarà una factura.