SKU: N/A Disponibilitat: not in Stock

LLOSASSA DEL CUIROL

8,0432,27 IVA inclòs

Descripció

Formatge de llet crua de cabra procedent de la formatgeria El Cuirol a La Nou de Berguedà (El Berguedà). Fet per Josep Venturos. Formatge de pasta làctica i de mitja maduració. De pell florida natural que li aporta un aroma de sotabosc, de molsa i d’humitat. La característica principal d’aquest formatge, és que no passa a proteolitzar degut a que s’escorre la pasta i a més es premsa, seria una “làctica eixuta”. Té forma rodona plana i un pes de 800 g aproximadament. Disposen de ramat propi de cabra alpina. El Cuirol es de les poques fomatgeries catalanes que utilitza unicament ferments propis (ferment mare) procedents de la llet de les seves cabres deixada fermentar durant 2 o 3 dies.

Informació addicional

Pes N/A
Preu unitari / Pes aproximat

,

Llet

,

Tipus de formatge

,