Condicions del Servei - formatgeacasa.cat

Termes de servei formatgeacasa.com

Comprar online, és fácil. Segueix aquests passos i fes la millor compra en 5 minuts
  1. Escull el producte del nostre catàleg (ATENCIÓ: preus amb IVA i sense transport)
  2. Introdueix el nombre d’unitats que vols
  3. Fes clic al botó AFEGIR AL CARRET per a fer efectiva la teva comanda.
  4. Omple el formulari amb les teves dades. Revisa la teva comanda i selecciona la forma de pagament.
  5. Fes clic al botó CONTINUAR per saber l’import final.
  6. Marca la casella d’acceptació de les condicions generals de contractació.
  7. Finalment fes clic al botó ACCEPTAR i segueix les instruccions.
El sistema de pagament es mitjançant tarja bancària a través de la passarel·la de pagament del BBVA. El procés de compra de és totalment segur i les teves dades es transmeten encriptades directament al banc sense possibilitat que ningú més les pugui veure o capturar. Compra online qualssevol dels nostres formatges. Pagament segur amb targeta de crèdit i entrega a domicili.

El transport

El transport es fa amb SEUR. Fem enviaments a tot Catalunya i tot Espanya (excepte le Illes Balears i les Canàries), i el plaç d’entrega és de 24-48 h. de dilluns a divendres. En ocasions, i per causes de l’operador logístic, podríen ser 72 h. L’entrega és a domicili en 24 hores i amb manteniment de la cadena del fred entre 2ºC i 5ºC. Per tant els formatges i iogurts que compreu a la nostra web us arribaran en òptimes condicions per gaudir-los. El cost de l’enviament és de 6.70€ (IVA inclós) sobre la comanda mínima que es veurà incrementat en relació al pes del que es vagi afegint a la comanda. Amb comandes superiors a 69,99 € (IVA inclós) els ports son gratuïts.

Gestió d’incidències

El client només podrà reclamar en els següents casos: Que el paquet estigui completament trencat i que això afecti la qualitat del formatge(en aquest cas s’haurà de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albarà d’entrega). Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta, que el producte estigui en mal estat(en aquest cas, al ser formatges artesanals poden produir en alguns casos fongs d’afinat, propis del formatge). Per a qualsevol altre dubte o consulta poden enviar un mail a info@formatgeslacleda.cat indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar l’incidéncia.